Què t'agradaria fer?
x
Kayak
Segway 4x4
Aquaslider
Marxa nòrdica
Paddel Surf
Slackline
Senderisme
Packs Multiaventura
Activitats per emportar
Comiats de solter@
Tir amb arc
Water Bike
x

Condicions de contractació d'activitats

 1. Les activitats ofertes per Aquaterraclub es desenvolupen al medi natural  i estan subjectes a les condicions meteorològiques. Aquestes condicions poden canviar abans o durant la realització de l'activitat, i això pot comportar una modificació en el programa de la mateixa, i fins i tot l’anul·lació si fos necessari. Si aquestes variacions alteressin de manera notable el programa o l’anul·lessin, el client tindrà dret a l'ajornament de l'activitat.

 

 1. El client té l'obligació d'informar a Aquaterraclub aquells estats de salut, com per exemple els estats de gestació, els períodes de postoperatori, les malalties cardiovasculars, els problemes de mobilitat o psicomotricitat, els problemes de visió greus, els trastorns psico- neurològics, o qualsevol altre patologia o malaltia, que pogués suposar un risc per a la seva integritat física durant el desenvolupament de l’activitat a contractar o contractada. No fer-ho o ocultar-ho suposa la pèrdua dels drets d’assegurança i de responsabilitat d’Aquaterraclub, i l’empresa es reserva el dret de realitzar l’activitat amb el client.

 

 1. El client es compromet a no realitzar cap activitat contractada si resta sota els efectes de l'alcohol, les drogues o altres substàncies, incloses els medicaments, que alterin l’estat físic o de la consciència, que puguin incidir en el rendiment del client durant el desenvolupament de l’activitat. El no complir aquesta condició o ocultar-ho suposa la pèrdua dels drets d’assegurança i de responsabilitat d’Aquaterraclub, i l’empresa es reserva el dret de realitzar l’activitat amb el client.

 

 1. Per realitzar les activitats de kayak és imprescindible saber nedar. Aquesta condició cal indicar-la a Aquaterraclub abans d’iniciar l’activitat. No fer-ho o ocultar-ho suposa la pèrdua dels drets d’assegurança i de responsabilitat d’Aquaterraclub, i l’empresa es reserva el dret de realitzar l’activitat amb el client.

 

 1. Els menors d'edat hauran de comptar amb autorització, o estar acompanyats per una persona responsable legalment (pares, tutors, professors, responsables d’un grup, etc...) per poder contractar o realitzar qualsevol activitat d’Aquaterraclub.

 

 1. La majoria de les activitats ofertes per Aquaterraclub estan dissenyades per públic adult, cal informar-se de l’edat mínima, o altres limitacions  com el pes o l’alçada, abans de reservar l’activitat.

 

 1. La responsabilitat d’Aquaterraclub i el contracte amb el client afecta al servei ofert pels seus tècnics i a l’organització de les activitats, des de que es signa el formulari d’assegurança i de condicions, i fins la finalització de les mateixes segons la programació feta abans d’iniciar l’activitat..

 

 1. Totes les activitats contractades amb Aquaterraclub, excepte els serveis indicats a continuació inclouen assegurança amb la companyia AXA.

   
 2. Els preus i la descripció de les activitats, estan a disposició dels clients (excepte aquells serveis especials dissenyats a petició del client) al nostre web www.aquaterraclub.com, i també als mostradors i cartells d’informació de les nostres instal·lacions.

 

 1. El preu de les activitats inclou tot el material tècnic necessari per a desenvolupar-la, excepte la indumentària o el calçat. fer l’activitat. Al realitzar la reserva el client rebrà informació complementària sobre la indumentària, el calçat o altres materials que haurà de portar, així com algunes observacions sobre l’activitat.

 

 1. Les condicions de reserva, pagament i anul·lació, es descriuen a  l’apartat específic de “Condicions de reserva, pagaments i anul·lacions”.

 

 1. Aquaterraclub, disposa de fulls de reclamació oficials a disposició dels clients.

 

 1. Una vegada confirmada la reserva, el client accepta automàticament la totalitat de les presents Condicions Generals, i que haurà de confirmar, mitjançant la seva signatura, el mateix dia de l’activitat al formulari d’assegurança i condicions de l’activitat.. En el cas que una persona n'inscrigui una o més persones, aquesta accepta en el seu nom totes i cadascuna d'aquestes Condicions Generals i es compromet a informar- les; també haurà de comunicar a Aquaterraclub qualsevol condició necessària per al desenvolupament de l’activitat de les persones  inscrites al seu nom.

 

Les marques Aquaterraclub, Sotacingles, Can Vilar, Herbolari de Sau i Segway Osona son propietat de Sotacingles SL B62221585