Què t'agradaria fer?
x
Kayak
Segway 4x4
Aquaslider
Marxa nòrdica
Paddel Surf
Slackline
Senderisme
Packs Multiaventura
Activitats per emportar
Comiats de solter@
Tir amb arc
Water Bike
x

Senderisme

Rutes guiades de senderisme per la Vall de Sau-Collsacabra i les Guilleries

La Vall de Sau, el Collsacabra i les Guilleries compten amb una extensa xarxa de corriols i camins que permeten la pràctica d’aquest saludable esport. Aquaterra Club es troba al centre d’aquest tres espais, i de la mà dels nostres guies, podreu descobrir els millors racons d’aquests paratges de gran valor paisatgístic.

Amb un bon calçat, aigua, i una guia adequada, el senderisme és un esport apte per a totes les edats i condicions físiques. Si en canvi voleu posar a prova la vostra resistència també oferim rutes i excursions guiades de marxa nòrdica o "Nordic walking", una tècnica especial de caminar que comporta la utilització de bastons per caminar, similars als del trekking.

Us recomanem repetir en diferents moments de l'any ja que en cada estació trobareu paisatges de colors canviants, veniu a descobrir-los!

Ruta de senderisme de 3 - 4 hores
La millor manera per descobrir les Guilleries i el Collsacabra

Disposem de diferents itineraris guiats per la Vall de Sau, el Collsacabra i les Guilleries. Adaptem les rutes a les vostres necessitats e interessos (patrimoni, natura, esport, etc...). Deixeu que els nostres guies us acompanyin per aquest harmoniós paisatge i descobriu els millors racons d'aquestes contrades.

Des de 30€
Reserva ara
Ruta de senderisme a la Domus del Pi

Excursió a la Vall de Sau que es desenvolupa pels voltants de l'embassament i per la ruta de les Carboneres de Sau fins a les excavacions arqueològiques de la Domus del Pi, protagonista d’un dels capítols de la sèrie Sota Terra de TV3. Vine i descobreix aquest indret, i d’altres de la Vall de Sau. La actvitat inclou assgurances i guiatge.

Des de 20€
Reserva ara
Pack Multiaventura ACTIVE Kayak + Senderisme al Morro de l’Abella

Travessa en caiac pels voltants de l’embassament visitant el conegut “Campanar de Sau” fins arribar al “Sot de Balà”. Deixareu els caiacs i començareu una ascensió a peu fins al mirador del “Morro de l’Abella”. Després de recobrar forces a dalt el mirador, desfareu el mateix camí per agafar de nou els caiacs i fer la tornada.

Desde 45€
Reserva ara
Pack Multiaventura ACTIVE Kayak + Grimpada al Gorg de Tirabous

Travessa en caiac pels voltants de l’embassament visitant el conegut “Campanar de Sau” fins arribar al “Sot de Balà”. Deixareu els caiacs i iniciareu una grimpada a peu pel torrent del Noguer fins al gorg de Tirabous. Després de recobrar forces i fer un bany si escau, baixareu de nou fins al pantà per iniciar el retorn cap a les nostres instal·lacions.

Desde 45€
Reserva ara
Pack Multiaventura "ACTIVE" Kayak + Senderisme + Segway

L’activitat comença al nostre embarcador amb un recorregut en kayak que ens portarà pels voltants de l’embassament fins el “Sot de Balà”, on deixarem els kayaks i començarem una excursió a peu, per la base de la cinglera de Tavertet fins als peus del poble de Tavertet, i tornada amb els moderns Segways.

Desde 90€
Reserva ara
Sol·licita més informació
Posa't en contacte amb nosaltres i et respondrem de seguida