Què t'agradaria fer?
x
Kayak
Segway 4x4
Aquaslider
Marxa nòrdica
Paddel Surf
Slackline
Senderisme
Packs Multiaventura
Activitats per emportar
Comiats de solter@
Tir amb arc
Water Bike
x

Activitats per emportar

Portem les nostres activitats allà on estigueu

Aquest és un programa dissenyat a mida per a portar les nostres activitats allà on estigueu: un hotel, una casa rural, una empresa. Totes les activitats proposades estan condicionades al lloc on s'hagin de fer i requereixen unes condicions determinades per a poder realitzar-les.

Per a festes d'aniversaris, reunions d'empresa, activitats ofertes per hotels i cases rurals, ens desplacem amb el material necessari, i els nostres professionals us ofreceran les activitats personalitzades al vostre grup i activitat: slackline, tir amb arc, segway, marxa nòrdica, explora tot el nostre ventall d'activitats.

Ho oferim tant per a grups petits com per a grups nombrosos.

Especial Parelles Segway
La vostra excursió a mida allà on sigueu.

Portem el nostre tour en Segway fins a vosaltres. Només ens heu de dir on hi sereu i us dissenyarem una ruta Off Road des d’allà per la vostra comoditat. Oblideu els desplaçaments i proveu aquesta nova modalitat des de casa vostra o de l’allotjament on us trobeu.

 

Des de 55€
Reserva ara
Especial Parelles Pack DUO
Activitats per compartir en parella

Escolliu el nostre pack DUO per emportar i gaudiu al màxim de mitja jornada d’activitats. Us proposem un petit tour en Segway combinat amb l’activitat que escolliu, deixeu-nos la resta a nosaltres i a gaudir.

Des de 65€
Reserva ara
Especial Grups Segway
L'activitat ideal per compartir amb amics o família

Si el que busqueu es gaudir amb amics o família d’una activitat divertida i diferent, heu de triar una excursió en Segway Off Road. Només ens heu de dir on sereu i de la resta ens ocupem nosaltres.

Des de 55€
Reserva ara
Especial Grups Pack DÚO
Segway + sessió d'una altra activitat escollida (arc, slackline, marxa nòrdica)

Diversió assegurada amb amics i familiars amb aquest pack DUO, on podreu provar en ruta els nostres Segways tot terreny y combinar-la amb alguna de les nostres activitats per emportar.

Des de 50€
Reserva ara
Especial Grups Pack Multiaventura
Segway, tir amb arc, slackline i marxa nòrdica

El nostre pack Multiaventura es un “mix” d’activitats en format mini, amb el que podreu provar el Segway, l’Arc, la marxa nòrdica, l’slackline o altres activitats. Tot un matí o tarda per gaudir sense parar d’aquesta complerta activitat combinada.

Des de 400€
Reserva ara
Sol·licita més informació
Posa't en contacte amb nosaltres i et respondrem de seguida