Què t'agradaria fer?
x
Kayak
Segway 4x4
Aquaslider
Marxa nòrdica
Paddel Surf
Slackline
Senderisme
Packs Multiaventura
Activitats per emportar
Comiats de solter@
Tir amb arc
x

Tir amb arc

Practica el tir amb arc en un entorn immillorable, molt a prop de Barcelona

Els nostres experimentats monitors titulats us acostaran a la pràctica d’aquesta mil·lenària disciplina. A les nostres instal·lacions us podreu iniciar al tir amb arc amb totes les mesures de seguretat, un esport que, a més d'oferir un oci divertit i saludable, permet millorar la capacitat d'atenció, de concentració i potencia la capacitat d'autocontrol.

És ideal per a gaudir amb amics, companys o familiars, a qualsevol edat, i es pot portar també a altres llocs on es desitgi: festes, comiats de solter o soltera, o activitats de teambuilding per a empreses.

Tir amb arc (1 hora)
Inclou tot el material necessari per realitzar l'activitat

Inclou tot el material necessari per realitzar l’activitat, assegurances, monitor i classe d’iniciació.

Des de 20€
Reserva ara
Pack Multiaventura Kayak + Tir amb arc

AQUATERRA (aigua – terra) esta al nostre nom i aquest es un altre dels nostres packs on mes que mai aquestes paraules es fan realitat. Navega amb nosaltres en un tranquil passeig en kayak per l’embassament de Sau i descobreix la mil·lenària disciplina de l’arc.

Desde 30€
Reserva ara
Pack Multiaventura Segway + Tir amb arc

Una complerta activitat per gaudir de dues experiències diferents. Experimenteu l’agilitat de la conducció dels divertits segways y de la precisió de la tècnica del tir amb arc.

Desde 50€
Reserva ara
Especial Parelles Pack DUO
Activitats per compartir en parella

Escolliu el nostre pack DUO per emportar i gaudiu al màxim de mitja jornada d’activitats. Us proposem un petit tour en Segway combinat amb l’activitat que escolliu, deixeu-nos la resta a nosaltres i a gaudir.

Desde 65€
Reserva ara
Especial Grups Pack DÚO
Segway + sessió d'una altra activitat escollida (arc, slackline, marxa nòrdica)

Diversió assegurada amb amics i familiars amb aquest pack DUO, on podreu provar en ruta els nostres Segways tot terreny y combinar-la amb alguna de les nostres activitats per emportar.

Desde 50€
Reserva ara
Especial Grups Pack Multiaventura
Segway, tir amb arc, slackline i marxa nòrdica

El nostre pack Multiaventura es un “mix” d’activitats en format mini, amb el que podreu provar el Segway, l’Arc, la marxa nòrdica, l’slackline o altres activitats. Tot un matí o tarda per gaudir sense parar d’aquesta complerta activitat combinada.

Desde 400€
Reserva ara
Sol·licita més informació
Ponte en contacto con nosotros y te responderemos enseguida