Què t'agradaria fer?
x
Kayak
Segway 4x4
Aquaslider
Marxa nòrdica
Paddel Surf
Slackline
Senderisme
Packs Multiaventura
Activitats per emportar
Comiats de solter@
Tir amb arc
x

Segway 4x4

Excursions i rutes de muntanya en Segway per les comarques d'Osona i la Selva

Prova el Segway 4x4, el nou tot terreny ecològic, totalment intuïtiu, respectuós amb el medi i molt divertit. El segway és un vehicle apte per tothom i s’aprèn a conduir amb facilitat. Els camins, corriols i verals són el seu terreny predilecte, pujant i baixant muntanyes sense esforç i gaudint de l'entorn sense sorolls ni fums.

Si el vostre grup és més gran de 8 persones, contacteu amb nosaltres. També us podem confeccionar de forma personalitzada la vostra sortida en segway i portar-la allà on la necessiteu.

Tour en segway de 1h 30 min
El teu primer Tour Off Road

Descobreix la sensació de conduir aquest divertit vehicle, pels camins i corriols de la Vall de Sau i voltants de l’embassament, sense sorolls ni fum i d'una manera molt divertida.

Des de 35€
Reserva ara
Tour en Segway de 2 hores
L'experiència Off Road que estas buscant

Camins, pistes i corriols de tot tipus als voltant de l’embassament de Sau us permetran descobrir a fons la conducció d’un Segway tot terreny. Amb aquesta excursió, tindreu el temps suficient per aprendre els secrets de la conducció d’aquets vehicles i gaudir de l’entorn i el paisatge d’una zona protegida.

Des de 45€
Reserva ara
Tour en Segway per les Guilleries, Susqueda i la Vall de Sau
Un matí per descobrir la terra dels Bandolers

Excursió Matinal tot terreny per descobrir alguns dels millors racons de les Guilleries. Per començar aquesta inoblidable experiència, us portarem amb els nostres vehicles 4x4 fins al cor de les Guilleries, on després d’un bon esmorzar de camp emprendrem la ruta.

Des de 80€
Reserva ara
Tour en Segway pel Collsacabra y la Vall de Sau
Les millors vistes i en Segway

Tour matinal tot terreny que uneix el Collsacabra i la Vall de Sau. Aquesta espectacular sortida comença amb desplaçament en 4x4 fins al poble de Rupit, on després d’un bon esmorzar de camp emprendrem la ruta.

 

Des de 80€
Reserva ara
Tour en Segway 4x4 a les Masies de Sotacingles
El millor Off Road que pots trobar

Si us agraden els reptes aquest es el vostre, amb aquesta ruta podreu posar a prova la vostra habilitat en la conducció de Segways tot terreny. Un recorregut únic per descobrir el territori conegut com Sotacingles.

Des de 55€
Reserva ara
Tour en Segway a les excavacions arqueològiques de la Domus del Pi

Visita en Segway a les excavacions arqueològiques de la Domus del Pi, protagonista d’un dels capítols de la sèrie Sota Terra de TV3. Vine i descobreix tu mateix aquest indret tot conduint un dels nostres Segways.

Des de 50€
Reserva ara
Tour en Segway Off Road per Santa Coloma de Farners
El temps de l’activitat inclou una classe prèvia d’aprenentatge

Excursió Off Road en Segway, pels camins i pistes de Santa Coloma de Farners. El temps de l’activitat inclou una classe prèvia d’aprenentatge.

Des de 55€
Reserva ara
Tour en segway per la ciutat de Vic

Visita en Segway x2 al conjunt històric i monumental de Vic. Amb servei d’audioguia, i una classe prèvia d’aprenentatge. Aquesta ruta només es realitza als matins, excepte els dissabtes de mercat.

Des de 40€
Reserva ara
Tour en Segway 4x4 pel pintoresc poble de Rupit i voltants
El temps de l'activitat inclou una classe prèvia

El poble, construït al recer d’una penya rocosa, manté un aspecte medieval gràcies als seus carrers empedrats i cases rústiques. Itinerari La devesa, Salt de Sallent, Rupit. Transfer en 4x4 fins al lloc de la sortida. El temps de l’activitat inclou una classe prèvia.

Des de 60€
Reserva ara
Pack Multiaventura Segway + Tir amb arc

Una complerta activitat per gaudir de dues experiències diferents. Experimenteu l’agilitat de la conducció dels divertits segways y de la precisió de la tècnica del tir amb arc.

Desde 50€
Reserva ara
Pack Multiaventura ACTIVE Segway + Kayak

Tour amb el moderns Segways X2, pels voltants de l’embassament, que finalitza al nostre embarcador privat. Una vegada allà començarà l’excursió en kayak que ens portarà fins el Campanar de Sau i voltants.

Desde 50€
Reserva ara
Pack Multiaventura "ACTIVE" Kayak + Senderisme + Segway

L’activitat comença al nostre embarcador amb un recorregut en kayak que ens portarà pels voltants de l’embassament fins el “Sot de Balà”, on deixarem els kayaks i començarem una excursió a peu, per la base de la cinglera de Tavertet fins als peus del poble de Tavertet, i tornada amb els moderns Segways.

Desde 90€
Reserva ara
Especial Parelles Pack DUO
Activitats per compartir en parella

Escolliu el nostre pack DUO per emportar i gaudiu al màxim de mitja jornada d’activitats. Us proposem un petit tour en Segway combinat amb l’activitat que escolliu, deixeu-nos la resta a nosaltres i a gaudir.

Desde 65€
Reserva ara
Especial Grups Pack DÚO
Segway + sessió d'una altra activitat escollida (arc, slackline, marxa nòrdica)

Diversió assegurada amb amics i familiars amb aquest pack DUO, on podreu provar en ruta els nostres Segways tot terreny y combinar-la amb alguna de les nostres activitats per emportar.

Desde 50€
Reserva ara
Especial Grups Pack Multiaventura
Segway, tir amb arc, slackline i marxa nòrdica

El nostre pack Multiaventura es un “mix” d’activitats en format mini, amb el que podreu provar el Segway, l’Arc, la marxa nòrdica, l’slackline o altres activitats. Tot un matí o tarda per gaudir sense parar d’aquesta complerta activitat combinada.

Desde 400€
Reserva ara
Ponte en contacto con nosotros y te responderemos enseguida