Què t'agradaria fer?
x
Kayak
Segway 4x4
Aquaslider
Marxa nòrdica
Paddel Surf
Slackline
Senderisme
Packs Multiaventura
Activitats per emportar
Comiats de solter@
Tir amb arc
Water Bike
x
Activitats per emportar

Especial Grups Segway

L'activitat ideal per compartir amb amics o família

Si el que busqueu es gaudir amb amics o família d’una activitat divertida i diferent, heu de triar una excursió en Segway Off Road. Només ens heu de dir on sereu i de la resta ens ocupem nosaltres.

Tour de 2 hores que inclou una classe per aprendre les nocions bàsiques de control i domini del vehicle. Per oferir-vos el millor servei, us recomanem contactar amb temps suficient per poder preparar la ruta.

Els grups son de 8 persones com a màxim, i si hi ha menors han de complir els requisits mínims de seguretat per poder conduir el vehicle (pes mínim de 30 kg i alçada de 120 cmts.)

Si sou un grup nombrós contacteu amb nosaltres per demanar preu. Els preus indicats son vàlids per les demarcaciones de Osona, Moianès, La Selva, Ripollès, Garrotxa i Vallès Oriental.

Des de 55€ / persona
Duració
2 hores
Mínim de persones
4
Horari
a concretar
Què inclou
Assegurances, fotos i guiatge
Recomanacions
Calçat adient i roba segons climatologia
Sol·licita més informació
Ponte en contacto con nosotros y te responderemos enseguida
Els nostres clients opinen

Hem fet una de les sortides amb segway, tornarem a repetir segur i provarem les altres activitats! Moltes gràcies al Marc per la seva paciència i professionalitat!

Marta

La ruta en Segway ens ha encantat, la recomano a tothom! Uns camins i unes vistes increïbles, i a més, és molt divertit!  :) Moltes gràcies!

Ana

Un gran equip que ens ha fet sentir molt a gust i molt segurs, tant sobre les dues rodes del Segway com sobre el Kayak. Explicacions molt clares i directes que t'ensenyen els límits, els trucs i les millors maneres de passar una bona estona amb seguretat. 100% recomenat.

Marta Palomera

Experiència increïble, la millor manera de conèixer el pantà i gaudir d'unes vistes increïbles! Els guies, grandíssimes persones! Haurem de tornar ;)

Èric
Sol·licita més informació
Ponte en contacto con nosotros y te responderemos enseguida