Què t'agradaria fer?
x
Kayak
Segway 4x4
Aquaslider
Marxa nòrdica
Paddel Surf
Slackline
Senderisme
Packs Multiaventura
Activitats per emportar
Comiats de solter@
Tir amb arc
Water Bike
x
Kayak

Ruta integral en kayak pel pantà de Susqueda

Recorregut de dos etapes (2 dies) de Sau a Susqueda

Recorregut dividit en dues etapes, la ruta en kayak comença a la capçalera de l’embassament, i ressegueix durant 25 quilometres el recorregut total de l’embassament. Susqueda es un embassament de molt difícil accés i això ha fet que conservi el seu estat salvatge que podreu comprovar durant tot el recorregut.

Primera etapa: Sau – Sant Martí de Queròs En aquesta primera etapa, navegareu per la desembocadura de la riera major, la Costa de Sellabona, el Meandre de Salibercs i les vores del turó el Malsopar. La jornada finalitza al costat de l’ermita de Sant Martí de Queròs on fareu nit. L’ermita de Queròs va quedar aïllada al costat nord de l’embassament després de la construcció de la presa i a diferencia de Sau aquesta no es va quedar negada sota les aigües.

Segona etapa: Sant Martí de Queròs – Presa de Susqueda Iniciareu la ruta després d’un esmorzar de camp, per fer la part mes llarga de tot el recorregut. Costes del Quer, Meandre dels Morers, i les raconades de la Muntada i dels de Rupit. La travessa finalitza a prop de la presa de Susqueda, on ens espera el transfer per fer la tornada a Sau.

Des de 120€ / persona
Preus
Fins a 2 persones - 140€
Més de 2 persones - 120€
Duració
2 dies
Localització
Embassament de Susqueda
Mínim de persones
2
Horari
Aquesta activitat es realitza de Maig a Octubre. Activitat subjecte al nivell daigua de lembassament.
Què inclou
Transfers d’anada i tornada, guiatge, tot el material per fer l’activitat, esmorzar i dinar de camp de la segona etapa.
Recomanacions
Cal portar sac de dormir i sopar. Per realitzar aquest sortida es requereix bona condició fisica.
Sol·licita més informació
Ponte en contacto con nosotros y te responderemos enseguida
Els nostres clients opinen

Hem fet una de les sortides amb segway, tornarem a repetir segur i provarem les altres activitats! Moltes gràcies al Marc per la seva paciència i professionalitat!

Marta

La ruta en Segway ens ha encantat, la recomano a tothom! Uns camins i unes vistes increïbles, i a més, és molt divertit!  :) Moltes gràcies!

Ana

Un gran equip que ens ha fet sentir molt a gust i molt segurs, tant sobre les dues rodes del Segway com sobre el Kayak. Explicacions molt clares i directes que t'ensenyen els límits, els trucs i les millors maneres de passar una bona estona amb seguretat. 100% recomenat.

Marta Palomera

Experiència increïble, la millor manera de conèixer el pantà i gaudir d'unes vistes increïbles! Els guies, grandíssimes persones! Haurem de tornar ;)

Èric
Sol·licita més informació
Ponte en contacto con nosotros y te responderemos enseguida