Què t'agradaria fer?
x
Kayak
Segway 4x4
Aquaslider
Marxa nòrdica
Paddel Surf
Slackline
Senderisme
Packs Multiaventura
Activitats per emportar
Comiats de solter@
Tir amb arc
x

Paddle Surf

Batejos, cursos d'iniciació, excursions i rutes a Paddle Surf pel pantà de Sau

Batejos, cursos d'iniciació, excursions i rutes de descobriment per conèixer a fons la disciplina del Paddle Surf també anomenada SUP (Stand Up Paddle).

Navega al teu aire o en grup pels embassaments de Sau i Susqueda. Amb els nostres cursos d'iniciació aprendràs les nocions necessàries com la progressió de la palada (estiratge, genolls i dret), tècniques bàsiques de gir i equilibri i les principals maniobres sobre l'aigua quan es rema dempeus. 

Entre les nostres activitats aquàtiques també pots trobar el kayak, si encara no el coneixes, aquesta és la teva oportunitat!

Bateig Paddle Surf - SUP al pantà de Sau
Aprèn amb nosaltres el teu nou esport aquàtic

Sessió d'iniciació de la mà dels nostres instructors. Aprendràs a navegar amb seguretat, realitzar girs i les tècniques d'embarcament i desembarcament, per que pugueu sortir i arribar des de qualsevol lloc.

Des de 25€
Reserva ara
Excursió en Paddle Surf pel pantà de Sau 2 hores
Naveguem junts i descobriu mes

Excursió a l’embassament de Sau per visitar el conegut Campanar de Sau i altres racons amagats de l'embassament. Guiats per un dels nostres instructors tindreu la seguretat de visitar els millors llocs i aprendre mes sobre aquest esport aquàtic.

Des de 30€
Reserva ara
Excursió en Paddle Surf al pantà de Susqueda
Exploreu el costat salvatge de les Guilleries

Excursió per descobrir l’amagat embassament de Susqueda. Explora amb nosaltres aquest salvatge entorn de difícil acces que amaga racons màgics.

Des de 55€
Reserva ara
Lloguer de taules Paddle Surf al pantà de Sau

Disposem d'un servei de lloguer de taubles de Paddle Surf per tal que pogueu realitzar al vostre aire excursions i rutes de descubriment pels embassaments de Susqueda i de Sau.

Des de 15€
Reserva ara
Pack Multiaventura Friends 2 (SUP + Aquaslider)
Activitat d'aigua per 2 persones

SUP i Aquaslider, la combinació perfecte per provar aquest esport. Llogueu una taula i utilitzeu l'Aquaslider per canviar quan esteu cansats, a mes podreu portar les vostres coses a sobre.

Desde 23€
Reserva ara
Pack Multiaventura Kayak + Paddle Surf (SUP)
Matí o tarda 3 hores

Activitat combinada per provar aquest dos esports aquàtics. Passeig guiat en kayak per l’embassament on visitarem el conegut “Campanar de Sau” i voltants de l’embassament, en acabar el recorregut no ens mourem del nostre embarcador i us farem sessió d’iniciació al Paddle Surf (SUP), l’esport aquàtic de moda.

Desde 40€
Reserva ara
Pack Multiaventura Friends 4 (SUP + Aquaslider)
Activitat d'aigua per 4 persones

SUP i Aquaslider, la combinació perfecte per provar aquest esport. Llogueu dues taules i utilitzeu l'Aquaslider per canviar quan esteu cansats, a més podreu portar les vostres coses a sobre.

Desde 19€
Reserva ara
Sol·licita més informació
Ponte en contacto con nosotros y te responderemos enseguida