Què t'agradaria fer?
x
Kayak
Segway 4x4
Aquaslider
Marxa nòrdica
Paddel Surf
Slackline
Senderisme
Packs Multiaventura
Activitats per emportar
Comiats de solter@
Tir amb arc
Water Bike
x

Water Bike

La sensació de pedalar sobre l'aigua

Fins fa poc el concepte de navegar i pedalar en un mateix esport no disposava d'un referent clar. Això ha passat a la història i les nostres Water Bikes us ofereixen la possibilitat de fer-ho d'una manera fàcil, ràpida, segura, i a més, molt divertida.

Ja sigui per a entrenar, gaudir d'un passeig o una excursió, les nostres Water Bikes són la millor opció. Podreu descobrir els diferents racons del pantà de Sau o Susqueda gràcies a aquestes fantàstiques embarcacions que us permetran desplaçar-vos amb facilitat sobre les aigües.

Si us fascina pedalar i us agradaria provar un entrenament diferent, sense cotxes, sense fums i sense pujades, proveu les nostres Water Bikes. Només us heu de preocupar de pedalar. Disposem de diferents possibilitats per a millorar el vostre entrenament. Si esteu buscant aquesta opció, us convidem a visitar la nostra ZONA TRAINING. Alçada mínima per a utilitzar les Water Bikes 1,50 m.

Passeig guiat pel pantà de Sau 1 h 30 m
El teu primer pedaleig d'aigua pel Pantà de Sau

Per a iniciar-se en aquesta nova modalitat esportiva el nostre passeig guiat és la millor opció. En aquesta activitat el nostre equip de guies us donaran les claus per aprendre les maniobres bàsiques més importants i les pautes d'equilibri durant l'activitat.

Des de 30€
Reserva ara
Excursió guiada pel Pantà de Sau 2 h 30 m
Agafant ritme a les nostres Water Bikes amb una excursió guiada

Per a descobrir alguns dels millors racons del pantà cal moure's i les nostres Water Bikes són la millor opció, ràpides i divertides.

Des de 45€
Reserva ara
Sau Adventure
Pedala i descobreix els racons més bonics del Pantà de Sau

Salts d'aigua, edificis singulars, penya-segats de vertigen i vistes increïbles són les sorpreses que us esperen en aquesta aventura sobre les nostres Water Bikes pel pantà de Sau.

Des de 80€
Reserva ara
Susqueda Explorer
Descobreix l'essència de la naturalesa de Susqueda a lloms de les nostres Water Bikes

Susqueda és un lloc ideal per a emprendre reptes com el que us proposem. Aquí trobareu el veritable silenci i el contacte autèntic amb la naturalesa. Tot això navegant i pedalant sobre l'aigua amb les Water Bikes.

Des de 100€
Reserva ara
Lloguer Water Bikes
Explora pedalant al teu aire el Pantà de Sau

Si ja has pedalat amb nosaltres alguna vegada o ja tens experiència amb aquestes embarcacions disposes de la possibilitat de llogar una de les nostres Water bikes i navegar al teu aire.

Des de 25€
Reserva ara
Sol·licita més informació
Posa't en contacte amb nosaltres i et respondrem de seguida