Què t'agradaria fer?
x
Kayak
Segway 4x4
Aquaslider
Marxa nòrdica
Paddel Surf
Slackline
Senderisme
Packs Multiaventura
Activitats per emportar
Comiats de solter@
Tir amb arc
x

Packs Multiaventura

No et conformis només amb una, gaudeix dels nostres packs multiaventura on podràs combinar diverses activitats

Amb els nostres Packs Multiaventura podreu combinar diferents activitats en un només dia: tours en Segway amb sessió de tir amb arc, excursió de Paddle Surf combinada amb un Aquaslider per si voleu descansar... Consulta els nostres packs! És necessari reservar per a realitzar les activitats combinades.

Pack Multiaventura Friends 2 (SUP + Aquaslider)
Activitat d'aigua per 2 persones

SUP i Aquaslider, la combinació perfecte per provar aquest esport. Llogueu una taula i utilitzeu l'Aquaslider per canviar quan esteu cansats, a mes podreu portar les vostres coses a sobre.

Des de 23€
Reserva ara
Pack Multiaventura Kayak + Tir amb arc

AQUATERRA (aigua – terra) esta al nostre nom i aquest es un altre dels nostres packs on mes que mai aquestes paraules es fan realitat. Navega amb nosaltres en un tranquil passeig en kayak per l’embassament de Sau i descobreix la mil·lenària disciplina de l’arc.

Des de 30€
Reserva ara
Pack Multiaventura Segway + Tir amb arc

Una complerta activitat per gaudir de dues experiències diferents. Experimenteu l’agilitat de la conducció dels divertits segways y de la precisió de la tècnica del tir amb arc.

Des de 50€
Reserva ara
Pack Multiaventura ACTIVE Kayak + Senderisme al Morro de l’Abella

Travessa en caiac pels voltants de l’embassament visitant el conegut “Campanar de Sau” fins arribar al “Sot de Balà”. Deixareu els caiacs i començareu una ascensió a peu fins al mirador del “Morro de l’Abella”. Després de recobrar forces a dalt el mirador, desfareu el mateix camí per agafar de nou els caiacs i fer la tornada.

Des de 45€
Reserva ara
Pack Multiaventura ACTIVE Kayak + Grimpada al Gorg de Tirabous

Travessa en caiac pels voltants de l’embassament visitant el conegut “Campanar de Sau” fins arribar al “Sot de Balà”. Deixareu els caiacs i iniciareu una grimpada a peu pel torrent del Noguer fins al gorg de Tirabous. Després de recobrar forces i fer un bany si escau, baixareu de nou fins al pantà per iniciar el retorn cap a les nostres instal·lacions.

Des de 45€
Reserva ara
Pack Multiaventura ACTIVE Segway + Kayak

Tour amb el moderns Segways X2, pels voltants de l’embassament, que finalitza al nostre embarcador privat. Una vegada allà començarà l’excursió en kayak que ens portarà fins el Campanar de Sau i voltants.

Des de 50€
Reserva ara
Pack Multiaventura Kayak + Paddle Surf (SUP)
Matí o tarda 3 hores

Activitat combinada per provar aquest dos esports aquàtics. Passeig guiat en kayak per l’embassament on visitarem el conegut “Campanar de Sau” i voltants de l’embassament, en acabar el recorregut no ens mourem del nostre embarcador i us farem sessió d’iniciació al Paddle Surf (SUP), l’esport aquàtic de moda.

Des de 40€
Reserva ara
Pack Multiaventura "ACTIVE" Kayak + Senderisme + Segway

L’activitat comença al nostre embarcador amb un recorregut en kayak que ens portarà pels voltants de l’embassament fins el “Sot de Balà”, on deixarem els kayaks i començarem una excursió a peu, per la base de la cinglera de Tavertet fins als peus del poble de Tavertet, i tornada amb els moderns Segways.

Des de 90€
Reserva ara
Pack Multiaventura Friends 4 (SUP + Aquaslider)
Activitat d'aigua per 4 persones

SUP i Aquaslider, la combinació perfecte per provar aquest esport. Llogueu dues taules i utilitzeu l'Aquaslider per canviar quan esteu cansats, a més podreu portar les vostres coses a sobre.

Des de 19€
Reserva ara
Sol·licita més informació
Ponte en contacto con nosotros y te responderemos enseguida