Què t'agradaria fer?
x
Kayak
Segway 4x4
Aquaslider
Marxa nòrdica
Paddel Surf
Slackline
Senderisme
Packs Multiaventura
Activitats per emportar
Comiats de solter@
Tir amb arc
x

Marxa nòrdica

La marxa Nordica o "Nordic walking" té els seus orígens a Finlàndia on els esquiadors de fons començaren a desenvolupar una tècnica per poder entrenar durant l’estiu.

La tècnica actual ha variat i s'adapta per realitzar de forma correcta moviments i exercicis que millorin la seva pràctica. La tècnica del "Nordic walking" comporta la utilització de bastons per caminar, similars als del trekking, i la seva pràctica com a activitat física regular té efectes similars a l'entrenament d'altres esports de resistència, alhora que es gaudeix del paisatge i del contacte amb la naturalesa.

Si preferiu el contacte amb la naturalesa caminant d'una forma més tranquil·la, també oferim rutes i excursions guiades de senderisme.

Excursió bateig Nordic Walking de 2 hores
Descobreix aquest nova forma de caminar

Excursió pels camins de la Vall de Sau i voltants per conèixer i experimentar els primers passos en el Nordic Walking.

Des de 20€
Reserva ara
Curs iniciació al Nordic Walking de 6 hores
Caminar de la manera mes sana possible

Curs d’iniciació per aprendre la tècnica del Nordic Walking. Si vols practicar correctament aquest esport, et recomanem el nostre curs de técnica ALFA, amb ell descubrirás els beneficis de la pràctica i el seu potencial. 

Des de 50€
Reserva ara
Especial Parelles Pack DUO
Activitats per compartir en parella

Escolliu el nostre pack DUO per emportar i gaudiu al màxim de mitja jornada d’activitats. Us proposem un petit tour en Segway combinat amb l’activitat que escolliu, deixeu-nos la resta a nosaltres i a gaudir.

Desde 65€
Reserva ara
Especial Grups Pack DÚO
Segway + sessió d'una altra activitat escollida (arc, slackline, marxa nòrdica)

Diversió assegurada amb amics i familiars amb aquest pack DUO, on podreu provar en ruta els nostres Segways tot terreny y combinar-la amb alguna de les nostres activitats per emportar.

Desde 50€
Reserva ara
Especial Grups Pack Multiaventura
Segway, tir amb arc, slackline i marxa nòrdica

El nostre pack Multiaventura es un “mix” d’activitats en format mini, amb el que podreu provar el Segway, l’Arc, la marxa nòrdica, l’slackline o altres activitats. Tot un matí o tarda per gaudir sense parar d’aquesta complerta activitat combinada.

Desde 400€
Reserva ara
Sol·licita més informació
Ponte en contacto con nosotros y te responderemos enseguida